top of page
Brolänk Samarbetspartner

Samarbetspartner

Maurer

Maurer

Maurer har marknadens ledande övergångskonstruktioner av typen ”nosing expansion joint” och ”modular expansion joint” samt brolager av typen kalottlager och gummilager. De håller en hög kvalitet och har den längsta livslängden. Maurer började tillverka vattentäta övergångskonstruktioner redan 1965. De har även andra produkter till broar som exempelvis svängningsdämpare (Tuned mass dampers) och specialanpassade körbryggor. Utöver att vara återförsäljare av Maurers unika produkter så repererar, servar och underhåller vi era befintliga övergångskonstruktioner över hela Sverige.

VSL

VSL

VSL erbjuder ett omfattande utbud av spännarmeringstjänster och lösningar för olika konstruktionsprojekt världen över. Deras expertis omfattar efterspänd betong, dvs spännkablar och spännstänger. Genom avancerad teknik och innovativa metoder möjliggör VSL effektiv och säker förstärkning av betongkonstruktioner, inklusive broar, byggnader, tunnlar och dammar. Med fokus på kvalitet, hållbarhet och kundanpassade lösningar strävar de efter att leverera högpresterande spännarmeringstjänster som möter de unika behoven i varje projekt.

RSAG

RSAG

RSAG har förfinat tekniken med övergångskonstruktioner av typen ”flexible plug joints” och ”asphaltic plug joints” som är de absolut tystaste typerna av övergångskonstruktioner. Istället för det ständiga ljudet när man kör över traditionella övergångskonstruktioner blir det tyst.  De är väl beprövade och fungerar utmärkt även i ett kallt klimat och med dubbdäck. Något våra vänner i Finland har bevisat då de har dessa på en stor andel av sina broar.

bottom of page