top of page
Brolänk

Om oss

Vår resa på Brolänk

Vår resa

Sedan 2014 år har vi haft en otrolig resa och har vuxit till Sveriges ledande företag inom vår nisch.
Brolänk växer för fullt samtidigt som vi är  noga med att behålla vårt kundfokus och alltid sträva efter att göra det lilla extra. 

Våra värdeord Kompetens/Expertis, Tillsammans och Ansvar genomsyrar allt vi gör och är grunden till att vår framgång och resan framåt fortsätter.

 

Vårt huvudkontor är i Jordbro utanför Stockholm men vi har även kontor utanför Göteborg och jobben är  runt om i hela Sverige. 

Vi jobbar med hållbarhet på Brolänk

Hållbarhet

Vår affärsidé bygger på hållbart byggande. Våra produkter har den högsta kvaliteten på marknaden och den längsta tekniska livslängden och bidrar till att jordens resurser används på ett så bra sätt som möjligt. Genom våra speciallösningar hittar vi oftast kostnadseffektivare och samtidigt hållbarare sätt att bygga

Image by Tom van Hoogstraten

Våra kärnvärden

Kompetens - Vår kompetens är både bred och djup och bygger på många års samlade erfarenheter. Vi är ärliga, affärsmässiga och bygger förtroende. 

Tillsammans - Vår framgång bygger på samarbete. Vi sätter laget före jaget och tillsammans når vi större mål som vi, våra leverantörer och våra kunder är stolta över.

Ansvar - Vi tar ansvar för våra arbetsuppgifter och vår omgivning, och vi är stolta över kvaliteten i vårt arbete. Vi värnar om, och utvecklar, våra kompetenser och den yrkesstolthet som finns i vårt företag

bottom of page