top of page

ÖVERGÅNGSKONSTRUKTIONER

Variationer i temperatur och trafiklaster påverkar längden på broarna. Exempelvis Högakustenbron kan röra sig med nästan två meter vid respektive landfäste. Därför behöver broarna utrustas med övergångskonstruktioner som tar hand om dessa längdförändringar. Vi är generalagent för övergångskonstruktioner från marknadsledande Maurer. 

 

Övergångskonstruktioner från Maurer som passar både det största och minsta broarna


Maurer har övergångskonstruktioner som passar allt från de största broarna med de längsta spännvidderna till GC-broar med små spaltöppningar eller parkeringsgarage med mindre rörelser. Maurers övergångskonstruktioner återfinns runt om i hela vårt avlånga land och anledningen är att de håller rätt kvalitet och har en hög livslängd jämfört med många konkurrenter. Detta är något vi är stolta över och som vi anser är viktigt att ta i beaktande när man väljer produkter till sina projekt.
 

ETA-Godkända & CE-märkta övergångskonstruktion från Maurer

Särskilt spännande är den första ETA-godkända och CE-märkta övergångskonstruktion XW1 som även är den mest bullerdämpande genom sin unika sinusutformning.
 
Vi hjälper gärna till om ni behöver hjälp med utformning, exempelritningar, montage med mera. Det är bara att slå en signal eller skicka ett mail så återkommer vi.

MAURER Övergångskonstruktion

MAURER Övergångskonstruktion

Hybrid

MAURER
Övergångskonstruktioner

MAURER Övergångskonstruktion
D90B

MAURER Övergångskonstruktion 
Betoflex

MAURER Övergångskonstruktion

XW1

bottom of page